Byta ridskola från den bytna ridskolan?

 mobilbild fotad av mig 
 
Hej! Just nu sitter jag i en stillastående bil som snart ska rulla iväg på en liten tredagars-tripp, jag, Maja och mamma. Det ska bli jättemysigt! Däremot är bilresor i 20 år gamla volvo-bilar utan fungerande luftkonditionering inte så fantastiskt njutbara, så jag roar mig väl med att skriva inlägg istället! YES! 
     På något sätt kom ridskola på tal igår och då också på nåt sätt den ridskola vi ska byta till hösten från vår förra vs. En som ligger betydligt (över en halvtimme) närmare oss. Denna har vi alltid sagt att "ne, den kan vi inte rida på, den är för dyr osvosv". Men tanken på att ha så nära till även ridskolan kändes såhäääär lockande, så vi ba okej, vi måste kolla. Om skillnaden inte är så stor kan vi väl betala lite till själva, det är väl inte så farligt. Så visar det sig att det blir mycket (!!) billigare att rida där per termin (men typ 20 kr dyrare per lektion), eftersom man hade typ 4-5 lektioner mindre. Vi kollade på varandra och ba MEN DÅ BETYDER JU DET ATT VI KAN RIDA DÄR ISTÄLLET!!! HERREGUD OMG HOLY MAKAROLY!!! Ungefär så. Vad är det med ridning och att inte kunna kontrollera fullständiga hypeutbrott gällande det? 
      I alla fall. Nu har jag och Maja skickat in intresseanmälan med vår rudvana och allt sånt ni vet, till den ridskola och nu är det bara att vänta. Vänta och se...
 
Så nu står vi halvt (helt) desperata och mer eller mindre stående på knät och ba: Att komma in på den ridskolan som ligger 10 min hemifrån eller att inte komma in på den ridskolan som ligger 10 min hemifrån. That's the question!! För that is the question. Och jag bara hoppashoppashoppas att det blir nåt med vår nära ridskola. Håll tummarna!! 
 
hästar och ridning | |
Upp