En hälsning från Hanna, för två år sen!

Hejhej! Jag läste alldeles nyss (för två år sen) ett inlägg på photoab.blogg.se, där hon hade gjort ett tidsinställt inlägg för två år sedan och lades upp idag. Tyckte att det var en så jäkla kul idé, så jag var ju tvungen att också göra ett sådant inlägg!
Såhär ser min blogg ut nu (för två år sen), förhoppningsvis är skillnaden stor!
 
Bilden på mig ovan är tagen (när detta publiceras) för två år sen, och är hur jag ser ut nu (såg ut då). När detta skrivs är jag fjorton år och går i åttan, har gått på jullov för två dagar sen och har gått på promenad i en kall och frostig, men snöfri skog med bästa Emilia (den underbart vackra (haha, not) bilden på oss nedan är tagen under denna promenaden)! 
 
Jag vill under skrivande strund även bli proffesionell fotograf, som gör repotage från alla världens hörn om miljöfrågor (typ som Mattias Klum), eftersom att jag älskar foto och brinner för miljöfrågor.
 
Ha det bra och hoppas att ni tyckte att detta var ett kul inlägg att läsa!
Allmänt | | Kommentera |

Sharp

Canon 600d + Canon 18-55mm
 
Här ekar det dött igen. Det är svårt det här med uppdatering nu när skolan är som en skördetröska i vardagen...Här kommer alltså första uppdateringen på ordentligt lång tid och det är från när jag lekte med krossat glas och ljussättning. Är ändå nöjd med ljussättningen då det bör noteras att det inte är någon studielampa, utan min orienteringpannlampa som jag balanserat som ljussättning. Det gäller att vara kreativ och ta det man har, haha! 
 
Trevlig helg!
studio | | En kommentar |
Upp