Dom som fryser

Canon 600d + 18-55mm
 
Så vad ska hända här nu? Är jag borta? Nja, eller bara nästan, haha. Men jag bara bestämde mig helt plötsligt en dag då jag suttit fyra timmar med datorn i sträck att hjälp, jag måste skaffa mig ett liv och att jag skulle börja leva mera "IRL" (In Real Life). Lägga ner datorn, stänga ner mobilen och se mig omkring och uppleva världen. Umgås, prata och vara med personer jag tycker om vara ännu mera ute. (Testa detta by the way, ni kommer få såå extremt mycket mera fritid om ni lägger ner datorn!)
På detta sätt kom bloggen i kläm, eftersom en blogg kräver såhääär mycket tid. Men nu har jag bestämt mig för att jag nog ska börja uppdatera här igen, inte varje dag, utan bara precis när jag känner för det.
 
Vad har hänt när jag inte varit här?
- det har blivit vår
- det har kommit ett bakslag med ny snö, som nu har försvunnit
- jag har varit massa i stallet och har lärt mig rida bättre (fast är inte jäättebra, nybörjare liksom hehe, kan typ skritta och trava på volterna/spåret/vända rätt upp/vända snett igenom/vända halvt igenom/vända tvärs över ridbanan/stå upp i lättsits i trav och skritt och styra med skänkel och vikthjälper, sen har jag testat att galloppera två gånger på storhäst också! Kuuul!! Hiii, älskar verkligen att rida!)
- jag har fått en extrem längtan att skaffa rullskidor, synd bara att det är så dyrt :((
 
och en massa annat...men kände att det här inlägget blev jättelångt, så ni får ha det så bra, så kommer uppdatering när jag har bilder och lust! :)
natur | |
#1 - - Ida - foto & häst:

så himla vackra bilder!! :D så roligt att du ska börja uppdatera lite då och då oxå hihi c:

Svar: Taack så mycket! :)) hehe, kul att du tycker det :D
Hanna

#2 - - Ida ☯ the sky under the sea :

Tycker det är en jättebra idé att köra offline-mode på livet ibland! Nu har jag inte internet hemma (men hos mamma, hehe), så då lever jag ju lite så redan, men sedan när vi får tillbaka internet kommer jag köra en dag i veckan utan dator och wifi, jag tror det är jättenyttigt. Finns så mycket annat man kan göra! :D

Svar: Kul! Visst gör det! Man får så mycket tid till så mycket, och upptäcker så mycket nya saker :))
Hanna

Upp