Ny design!

 
Hade inte så mycket att göra, så jag satte mig och gjorde en ny design, den förra var lite för grå för årstiden! Som vanligt har jag inte ändrat så mycket, lite småtteförändringar här och där och en ny headerbild, men jag gillar basic, då får man fokus på själva bilderna! :)
Allmänt | | 3 kommentarer |

Orädda gräsänder

Canon 600d + 50mm f/1,8
 
Hallå igen! Just nu sitter jag hemma och har någon förkylning som gillar att bråka, men jag bråkar tillbaka, hehe. Ganska snäll är den i alla fall, för jag har inte feber alls och är klar i huvudet, bara lite igenkorkad näsa och något halsont som nog är på väg bort! Man får ju vara positiv, liksom :)
 
Hittade dessa bilder från när vi var i Högbo och åkte skidor för att fira pappa. Där vid vattnet fanns massa orädda gräsänder, så roligt att fota dom, när jag kunde komma så nära att jag kunde använda det fast objektivet på 50mm, dom bara satt kvar. Riktiga modeller!
djur | | 3 kommentarer |

Dom som fryser

Canon 600d + 18-55mm
 
Så vad ska hända här nu? Är jag borta? Nja, eller bara nästan, haha. Men jag bara bestämde mig helt plötsligt en dag då jag suttit fyra timmar med datorn i sträck att hjälp, jag måste skaffa mig ett liv och att jag skulle börja leva mera "IRL" (In Real Life). Lägga ner datorn, stänga ner mobilen och se mig omkring och uppleva världen. Umgås, prata och vara med personer jag tycker om vara ännu mera ute. (Testa detta by the way, ni kommer få såå extremt mycket mera fritid om ni lägger ner datorn!)
På detta sätt kom bloggen i kläm, eftersom en blogg kräver såhääär mycket tid. Men nu har jag bestämt mig för att jag nog ska börja uppdatera här igen, inte varje dag, utan bara precis när jag känner för det.
 
Vad har hänt när jag inte varit här?
- det har blivit vår
- det har kommit ett bakslag med ny snö, som nu har försvunnit
- jag har varit massa i stallet och har lärt mig rida bättre (fast är inte jäättebra, nybörjare liksom hehe, kan typ skritta och trava på volterna/spåret/vända rätt upp/vända snett igenom/vända halvt igenom/vända tvärs över ridbanan/stå upp i lättsits i trav och skritt och styra med skänkel och vikthjälper, sen har jag testat att galloppera två gånger på storhäst också! Kuuul!! Hiii, älskar verkligen att rida!)
- jag har fått en extrem längtan att skaffa rullskidor, synd bara att det är så dyrt :((
 
och en massa annat...men kände att det här inlägget blev jättelångt, så ni får ha det så bra, så kommer uppdatering när jag har bilder och lust! :)
natur | | 2 kommentarer |
Upp