Svar från frågestunden #1 - kring bloggande

Vad är det bästa med blogg.se?

Jag har haft några olika bloggar, men jag har alltid bloggat på blogg.se, så jag har ju inget annat att jämföra med. Men jag tycker mycket om deras startsida och sidan när man kommer in på översikten, både att den har snygg design och att de uppmärksammar bloggar som man kanske inte skulle hittat annars! Sen gillar jag att det finns många olika designmallar att välja och utgå ifrån, och att man sen kan sitta och designa själv, utan att det behöver vara jättekomplicerat!

 

Vilka bloggar läser du varje dag?

Jag läser ganska många bloggar, men idanilsson.se, spontan.blogg.se, almabengtsson.se, angelicabengtsson.blogg.se och nordwest.blogg.se läser jag varje dag!

 

Fem favoritbloggar?

Vet inte om det är att upprepa frågan om bloggar jag läser varje dag (antagligen), men jag svarar på denna också! Mina favvobloggar är idanilssonphoto.se, almabengtsson.se (tidigare photoab.blogg.se), spontan.blogg.se, angelicabengtsson.blogg.se, nordwest.blogg.se och emmagrannfotografi.blogg.se! Nu blev det sex stycken, men kunde inte välja så! ;)
Canon eos 600d + 18-55mm f/3,5-5,6
frågor och svar | |
#1 - - Ida - foto & häst:

men tack så himla mycket söta duu ❤❤ så glad jag blir :'))) roligt att läsa svaren oxå :D

Svar: hihi, jo men din blogg är suuperbra!! :)) Va kul att du tyckte det :))
Hanna

#2 - - Nicolina:

bra bloggtips!

Svar: Tack :D
Hanna

#3 - - S A R A:

kul med frågestund!

Svar: va kul att du tyckte det :)
Hanna

#4 - - Angelica Bengtsson Fotografi:

Åhhh detta gjorde min dag, tack finaste du, så himla kul att läsa!! Rolig att läsa svar dessutom, läste de andra svarinläggen också!! massor med kramar ♥♥

Svar: Va kul att du gillade mina svar! :)) Kram :D
Hanna

#5 - - Clara:

Vilken jättefin bild!

Svar: Taack! :)
Hanna

Upp