Jultips - julfilmer

bildkällor: en.wikiperdia.org, moviezine.se, moviepostersdirect.co.uk
 
Hej! Såhär när det börjar närma sig jul (okej, så nära är det inte, menmen) tänkte jag lägga upp lite jultips här på bloggen, för att tagga mig själv och andra för julen!
Det mysiga med julfilmer är att man verkligen kommer in i julkänslan och att dem är så otroligt mysiga. Därför tänkte jag tips om tre riktigt bra julfilmer som jag bara äälskar:
 
Love acutally:
Love actually är på alla sätt och vis helt underbar, och jag tror att alla som har sett den håller med mig. En julig och mysig, romantisk komedi kan väl inte vara annat än perfekt inför julen?
Love actually utspelar sig (tror jag?) i England, och i filmen får vi följa olika personer som på olika har problem med kärleken, samtidigt som julen närmar sig. Till en början ser allt hopplöst ut för huvudpersonerna, men under filmen gång ser verkar det som att kärleken kanske finns ändå...
 
Ensam hemma:
Ensam hemma är en rolig (haha, vet, kanske något barnslig) film, som utspelar sig juletid. Kevin blir ensam hemma över julen, då några skumma typer har planer på att bryta sig in i huset. Busiga Kevin lyckas med olika fällor göra livet jobbigt får skummisarna... 
 
Polarexpressen:

Polarexpressen är en film som är något svår att beskriva, men jag kan verkligen rekommendera den - den är så mysig och julig att den är ett måste!
jul | |
Upp