13 dagar kvar till jul: jultips - gör en julspellista

skärpklipp
 
Hej! Idag är det bara 13 dagar kvar till julafton och två dagar till Lucia. Dags för ett nytt jultips inlägg!
 
För mig har julmusiken alltid varit en av dem största julstämnings-höjarna, så därför är mitt andra jultips att göra en egen julspellista på spotify! Visst är skivor bra, men på spotify kan man klippa och klistra själv tills man får den ultimata julspellistan! Det roliga med Spotify är också att man hela tiden upptäcker så mycket ny musik och nya artister.
Ett hett tips från mig är Adolf Fredrik's Girls Choir som sjunger jättefina och klassiska jullåtar i kör, i listan O, makalösa stjärna. Titta in dem!
 
Mina bästa tips på jullåtar:
Feliz Navidad, Jose Feliciano
Stilla Natt och O helga natt, Adolf Fredrik's Girls Choir
We wish you a merry christmas, Kenny G
Deck the hall, London Chamber Orchestra
 
Ha det bra kompisar!
 
 
jul | |
#1 - - milina.blogg.se:

mysiga låtar! :)

Svar: Ja, älskar dem! Man får en sån jäkla julkänsla :D
Hanna

#2 - - linah:

hur firar du jul?:D

Svar: Oj, vilken svår fråga! Själva firandet brukar börja på kvällen innan julafton då vi tar in julgranen och pyntar huset, sen klär vi granen på julaftonsmorgon. Efter det brukar vi typ göra något för att få tiden att gå (jag brukar springa/cykla eller liknande) och sen tittar vi på Kalle Anka of course! Efter Kalle Anka äter vi julmat och väntar på tomten, som kommer vid 5-6 tiden, sen så brukar vi väl äta lite julfika eller nåt!Haha, oj vilket långt svar! Hoppas jag svarade på din fråga iaf ;)
Hanna

#3 - - Ida Lindborg ♡:

ååh jul jul jul <3

Sv. Tack så jättemycket! :D
HAHA jaa, det var helt fantastiskt roligt! och sedan att han alltid är så "hypad" är så roligt att se, för go han alltså haha :D

Svar: håller med, jul jul juuul!! Forever and ever :') haha, jag vet! Han är alltid helt i gasen och sprätter runt hit och dit och glömmer typ bort alla tjejer :'')
Hanna

Upp